Friday, July 26, 2013

Ramadhan Sale

Dengan setiap pembelian berikut:

AURA GIFT
ADVANCE REPAIR WHITENING TABLET
AURA MAYA SET (intense krim 15g)

anda layak menerima BB Cream secara PERCUMA..
hrga asal bb cream adalah RM39 utk smnjg

serta penghantaran pos laju secara percuma..

manakala utk pembelian secara borong(10++) utk AURA MAYA SET (intense krim 15g) , kami akan berikan anda hadiah special iaitu serunding + tupperware (set promosi brand tupperware)

kami ada 200 pcs BB Cream utk diberikan kpd anda...

sila mulakan PM kami atau sms/whatsapp: 0142716474



Friday, May 24, 2013

HARGA TERMURAH AURA MAYA NEW FORMULA & BB CREAM

Assalammualaikum, aura maya new formula ternyata lebih berkesan untuk merawat masalah kulit wajah. aura maya yang menggunakan formula dari korea telah mendapatkan pengesahan daripada KKM.






Malah, pihak Zamaya Network juga telah menghasilkan produk baru iaitu BB CREAM untuk merawat & menjaga kulit wajah


Tawaran harga termurah daripada kami utk produk keluaran zamaya network

AURA MAYA FULL SET (SABUN, INTENSE CREAM, ANTI AGING SERUM)
RM128 - termasuk pos (smjng msia)
RM135 - termasuk pos (Sabah/Sarawak)

BB CREAM AURA MAYA
RM35 - termasuk pos  (smjng msia)
RM40 - termasuk pos (sabah/srwk)

AURA MAYA 1 SET + BB CREAM 
RM160 - termasuk pos  (smjng msia)
RM170 - termasuk pos (sabah/srwk)

untuk mendapatkan produk ini, sila hubungi kami di:

emel: auramerahblogspot@yahoo.com
sms/whatsapp: 0142716474
facebook: https://www.facebook.com/auramaya.auramerah




Thursday, January 24, 2013

Aura Maya

Assalamualaikum, Salam Malidur Rasul, Selamat bercuti :)

Di sini ada beberapa pengumuman yang ingin di sampai oleh Aura Merah:

1) Untuk makluman semua next postage kami adalah pada hari Isnin (28hb Jan 2012)

2) Untuk makluman semua, apabila anda membuat tempahan dan bayaran kepada kami, Aura Merah; produk yang akan sampai ke tangan anda adalah Aura Maya New formula. Untuk maklumat lanjut dan bahan-bahan yang digunankan untuk Aura Maya New formula adalah lebih organik dan semula jadi. Dan Alhamdulillah. Aura Maya new formula ini juga telah mendapat kelulusan Halal JAKIM dan KKM.

Untuk sebarang tempahan atau pertanyaan boleh PM atau email kami di auramerahblogspot@yahoo.com

Selawat ke atas junjungan Rasulullah S.A.W

Selamat beristirehat :)

Sunday, January 20, 2013

AURA MAYA: NEW KOREAN SET










Aura Maya: New product

Assalamualaikum

Salam Isnin semua :-)


Harap2 semua excited nak kerja/kelas dan sebagainya :-)


Ok guys, just let you guys know that Aura Maya akan keluarkan produk baru iaitu BB CREAM. InsyaAllah harga dan rupa nya akan kami baru tau kelak. Kami pun sedang menanti dengan penuh excited ni. Yay!!


Thanx guys for always supporting Aura Merah :-) 

Ceria2 selalu :-)

Monday, December 17, 2012

stok dah sampai..yeay

salam isnin everyone, 

alhamdulillah, stok aura maya dah sampai.. tapi skrg nih yg ada set VIT E (SABUN KUNING) shja yg ada, yg set vit C(sabun hijau) belum sampai & x sure bila dapat..

so sy amik order utk yg nak set VIT E (SABUN KUNING)
 , utk nak yg set vit C, bila dh smpi sy inform..

nih stok aura maya yg ada sabun, krim mlm & krim siang..

yg ada serum tuh blom smpi lg & date stok baru smpi blom tau lg..

pastikan semua pembayaran bg sy bukti yer..

utk berminat utk order boleh emel: auramerahblogspot@yahoo.com

hrga : RM130/per set inc pos smjng, RM135/per set inc pos sabah sarawak

Wednesday, October 3, 2012

Harga Aura Maya Terkini

Terima Kasih pada semua yang berminat nak order Aura Maya ni. We really appreciate it. Kami sangat menghargai segala pertanyaan2 anda. Kami sedang sedaya upaya membalas semuanya dengan mas
a yang ada memandangkan Aura Maya ini adalah bisnes part time kami.

Terima kasih di atas segala teguran2 yang membina dan sokongan semua kepada Aura Maya dan kepada kami, Aura Merah terutamanya. Harap isu harga antara penjual2 Aura Maya yang lain tidak menjadi masalah. Always remember guys, kuasa membeli di tangan anda.

Please be inform that, we are trying our best to give not a just a good services, but we hope to give a wonderful service to guys. But then again, kami hanya lah manusia biasa yang tak lari dari kesilapan. Harap semua dapat menerima nya dan berpuas hati.

Jika ada sebarang masalah dengan parcel yang diterima, contahnya; barang tak sampai, barang sampai tak sama dengan yang di order atau ada sebarang masalah pada barang yg kami poskan, boleh terus hubungi kami untuk kami selesaikan secepat mungkin.





Okey, utk hrga terkini 







AURA MAYA -FULL SET (ada sabun, krim mlm & krim siang)
tahan 3 bulan
Krim Siang -15grm (krim warna kuning)
Krim Malam -15grm (krim warna putih)
Sabun -30grm



RM130 sahaja termasuk pos (smjng msia)
RM135 sahaja termasuk pos (Sabah/Sarawak)